http://upload.iranvij.ir/farvardin92/61877637459411116708.jpg



 نون تست رو بندازید توی ظرف محتوی شیر و تخم مرغ و یک لحظه نگه دارید بعد برش گردونید. بعد بزاریدش توی تابه. سرخ شدنش یه مقدار طول میکشه. هر طرف حدودا 6-7 دقیقه با شعله ی کم زمان  بدهید .

شعله باید ملایم باشه چون اگه زیاد باشه سریع روش میسوزه و داخل نون خیس میمونه که جالب نیست .


طریقه دیگر   این طریق خیلی خوشمزه تر است


یک تخم مرغ را بردارید  و در آن شکر بریزید  شیرین بودنش بستگی به طبع خودتان دارد .

هر دو طرف نون تست را آغشته به مواد کنید .

مای تابه را برداشته و در آن روغن یا کره بریزید و نون تست را با حرارت کم بپزید هر دو طرف را سرخ کنید 


یک صبحانه لذیذ میل کنید .



من با عسل سروش کردم. خیلی خوشمزه شد. میتونید با مربا و خامه هم میل کنید. اون یه قاشق شکر رو برای این ریختم که اگه قسمتی عسل نداشت توی دهن مزه ی نون نده و بی مزه نباشه.